Steeds de beste lease oplossing

Wij zorgen dat u aan de beste voorwaarden én met de beste service kunt leasen.

TAKEUCHI LEASEN

Heeft u een grondverzetbedrijf, bouwbedrijf, boerenbedrijf of aannemersbedrijf? Dan is een graafmachine voor u onmisbaar. De beste graafmachines in de branche zijn die van Takeuchi. Ze zijn veelzijdig, sterk, degelijk en ze zijn bovendien heel prettig in de bediening. Veel bedrijven zouden dan ook graag investeren in een Takeuchi, maar kunnen zich de aanschaf niet veroorloven. Gelukkig is er voor dit dilemma een perfecte oplossing: het leasen van een Takeuchi graafmachine.

 

LEASE EEN TAKEUCHI

Bij het leasen van een Takeuchi wilt u natuurlijk wel een goede en betrouwbare leasemaatschappij in de arm nemen. We bieden via onze leasepartners de mogelijkheid om een Takeuchi te leasen, waarbij u zelf de administratieve eigenaar van de machine wordt, maar u de investering niet zelf hoeft te doen. Dat doet de leasemaatschappij namelijk: zij schaffen de Takeuchi voor u aan, op uw specificaties. Daarna neemt u de machine in gebruik en betaalt u een maandelijks leasebedrag. De Takeuchi komt wel op uw balans te staan en de afschrijving gaat ook zoals u dat zelf gewend bent. Het leasen van uw Takeuchi biedt u dus veel voordelen en geeft minder financiële druk dan het zelf aanschaffen ervan.

 

TAKEUCHI LEASECONTRACT

Wanneer het leasecontract voor uw graafmachine van Takeuchi afloopt, heeft u de keuze om uw graafmachine zelf over te nemen . Daarvoor biedt uw leasecontract een handige aankoopoptie. Zo kunt u zelf de eigenaar worden van de Takeuchi, die u inmiddels als een trouwe metgezel in al uw graafwerken ondersteunt.

 

MEER WETEN?

Het kan ook voor uw bedrijf zeer voordelig zijn om een Takeuchi te leasen. Wilt u daarover meer weten? Maak dan gerust een afspraak bij LeaseLine. We vertellen u graag alles over de diverse mogelijkheden om een Takeuchi aan uw activa toe te voegen. Maak vandaag nog een afspraak en wie weet, neemt u uw graafmachine al snel in gebruik!

Vraag nu je persoonlijke offerte aan.

Wat we doen

Leasing op maat

Uw operationele leasemaatschappij
Uw onafhankelijk leasingmakelaar

 • wij vergelijken verschillende aanbieders
 • steeds het beste voorstel op maat
 • snel, eenvoudig, bereikbaar, betrokken
 • fiscaalvriendelijke, flexibele eigen operationele leasecontracten

Lees meer

Vendor & Whitelabel leasing

Partner voor partners

 • gebruiksvriendelijke calculatiemodule
 • ontzorging en opvolging van A tot Z
 • snelle betaling
 • meer tijd voor uw eigen activiteit
 • uw omzet verhoogt gemiddeld 10%

Lees meer

Financiële & fiscale optimalisatie

Méér dan alleen leasing

 • grondige financieel-fiscale expertise
 • analyse en optimalisatie van uw situatie
 • maximaal financieel en fiscaal voordeel op uw maat

Lees meer

Sectoren

Medische sector

Medisch

intra-orale scanner, tandartsstoel, rx-toestel, laser, röntgenapparaat, laboratoriumapparatuur, IT oplossingen, tandartsinstallatie, meettoestel etc.

Lees meer

anderson_bio_balenpe_Z9g0F

Agrarisch

maaidorser, landbouwmotor, tractor, landbouwmateriaal, aardappelrooier, mesttank, balenpers, zaaimachine, zeefinstallatie, hakselaar, verreiker, houthakselaar etc.

Lees meer

Panamera porsche zijkant

Mobility

high-end personenwagen, nieuwe en jonge tweedehands auto, e-bike, bedrijfswagen, elektrische wagen, sportwagen, motor, bus, begrafeniswagen etc.

Lees meer

houtkraan_epsilon_q1_f7vz9

Equipment

rupsvoertuig, hoogtewerker, schaarlift, plateau oplegger, wasmachine, droogkast, reinigingsmachine, ontstoppingsmachine, heftruck, spuitmachine etc.

Lees meer

robotica

IT, AI & industrie

robotica, 3D-printer, LED, server, werkposten, printer, vendingmachine, hyperconnected infrastructuur, monitoring, automatisatie, verpakkingsmachine etc.

Lees meer

Olivier Cavillot - 2

Constructie

graafmachine, kniklader, nivelleermachine, schudzeef, trommelzeef, steenvergruizer, bulldozer, wiellader, bandenkraan, teletruck, dumper etc.

Lees meer

Straight to the best solution

Informatie of een vrijblijvende offerte?
Neem contact op via dit formulier of bel ons.

Hoofdkantoor LeaseLine Benelux
Lange Lozanastraat 260 bus 62
2018 Antwerpen (België)

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder