Steeds de beste lease oplossing

Wij zorgen dat u aan de beste voorwaarden én met de beste service kunt leasen.

U wilt voor uw onderneming graag de beschikking hebben over het nieuwste toestel, een betere productiemachine of een betrouwbaar voertuig. Maar u wilt deze investering liever niet onder de activa in de balans opnemen, zodat uw solvabiliteit gevrijwaard blijft. Dat lijkt onmogelijk, maar is het gelukkig niet. Wanneer u kiest voor financiële renting kiest u voor een off-balance leasevorm waarbij de leaseverstrekker (lessor) het goed aankoopt en aan u (de lessee) verhuurt voor een bepaalde duur, tegen vaste maandelijkse leasevergoedingen.

 

AANKOOPOPTIE FINANCIËLE RENTING

Wanneer de vooraf overeengekomen looptijd van het rentingcontract ten einde loopt, heeft u bovendien de mogelijkheid om de machine of de auto te kopen. De aankoopoptie moet daarbij wel groter zijn dan 15% van het aankoopbedrag. Gedurende de looptijd van het contract wordt de investering niet op uw de balans opgenomen: de maandelijkse termijnen worden als huur rechtstreeks in de resultatenrekening geboekt.

 

EIGENAARSCHAP BIJ FINANCIËLE RENTING

Wanneer u kiest voor financiële renting spreekt het eigenlijk voor zich dat de leasingmaatschappij met wie u zaken doet, zowel de juridische als economische eigenaar van het object blijft. Dat betekent dat het object niet drukt op uw schuldgraad, dat er geen kapitaal wordt vastgezet en dat de maandelijkse facturen worden gezien als onkosten.

 

KIES HET JUISTE CONTRACT VOOR FINANCIËLE RENTING

Er zijn veel aanbieders van financiële renting en deze hanteren allemaal hun eigen tarieven en condities. Gelukkig hoeft u zich daar zelf niet druk over te maken. Laat dat maar aan LeaseLine over! Wij zijn een leasingmakelaar, wat betekent dat we aan de hand van uw wensen en noden offertes opvragen bij de diverse leasingmaatschappijen. Die leggen we aan u voor, vergezeld van een advies op maat. Heeft u uw keuze gemaakt? Dan verzorgen wij de financiële afhandeling. U hoeft vervolgens alleen maar het object in gebruik te nemen en het maandbedrag te betalen. De rest regelen onze experten.

 

MEER WETEN OVER FINANCIËLE RENTING?

Bij LeaseLine maken we het op een eenvoudige en overzichtelijke manier mogelijk om te kunnen beschikken over de nieuwste machine of auto. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Contacteer ons voor een eerste, vrijblijvende afspraak.

Vraag nu je persoonlijke offerte aan.

Wat we doen

Leasing op maat

Uw operationele leasemaatschappij
Uw onafhankelijk leasingmakelaar

 • wij vergelijken verschillende aanbieders
 • steeds het beste voorstel op maat
 • snel, eenvoudig, bereikbaar, betrokken
 • fiscaalvriendelijke, flexibele eigen operationele leasecontracten

Lees meer

Vendor & Whitelabel leasing

Partner voor partners

 • gebruiksvriendelijke calculatiemodule
 • ontzorging en opvolging van A tot Z
 • snelle betaling
 • meer tijd voor uw eigen activiteit
 • uw omzet verhoogt gemiddeld 10%

Lees meer

Financiële & fiscale optimalisatie

Méér dan alleen leasing

 • grondige financieel-fiscale expertise
 • analyse en optimalisatie van uw situatie
 • maximaal financieel en fiscaal voordeel op uw maat

Lees meer

Sectoren

Medische sector

Medisch

intra-orale scanner, tandartsstoel, rx-toestel, laser, röntgenapparaat, laboratoriumapparatuur, IT oplossingen, tandartsinstallatie, meettoestel etc.

Lees meer

anderson_bio_balenpe_Z9g0F

Agrarisch

maaidorser, landbouwmotor, tractor, landbouwmateriaal, aardappelrooier, mesttank, balenpers, zaaimachine, zeefinstallatie, hakselaar, verreiker, houthakselaar etc.

Lees meer

Panamera porsche zijkant

Mobility

high-end personenwagen, nieuwe en jonge tweedehands auto, e-bike, bedrijfswagen, elektrische wagen, sportwagen, motor, bus, begrafeniswagen etc.

Lees meer

houtkraan_epsilon_q1_f7vz9

Equipment

rupsvoertuig, hoogtewerker, schaarlift, plateau oplegger, wasmachine, droogkast, reinigingsmachine, ontstoppingsmachine, heftruck, spuitmachine etc.

Lees meer

robotica

IT, AI & industrie

robotica, 3D-printer, LED, server, werkposten, printer, vendingmachine, hyperconnected infrastructuur, monitoring, automatisatie, verpakkingsmachine etc.

Lees meer

Olivier Cavillot - 2

Constructie

graafmachine, kniklader, nivelleermachine, schudzeef, trommelzeef, steenvergruizer, bulldozer, wiellader, bandenkraan, teletruck, dumper etc.

Lees meer

Straight to the best solution

Informatie of een vrijblijvende offerte?
Neem contact op via dit formulier of bel ons.

Hoofdkantoor LeaseLine Benelux
Lange Lozanastraat 260 bus 62
2018 Antwerpen (België)

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder