Steeds de beste lease oplossing

Wij zorgen dat u aan de beste voorwaarden én met de beste service kunt leasen.

Nederland, België en Luxemburg zijn kleine landjes die dichtbij elkaar liggen. Het is dus niet zo gek dat heel wat mensen wonen in het ene land en werken in het andere land. Maar elk land heeft zo zijn eigen fiscale wetgeving. Woont u in België en bent u verbonden aan een Nederlandse of Luxemburgse onderneming? En wilt u een auto leasen? Dan kan het interessant zijn om de wagen op Belgisch kenteken in te schrijven, maar de maandelijkse termijnen te factureren aan de Nederlandse of Luxemburgse onderneming. Dat heet intracommunautaire leasing.

 

INTRACOMMUNAUTAIRE LEASING AUTO

Het leasen van een auto volgens intracommunautaire leasing kan veel voordelen hebben, maar er is wel fiscale en juridische expertise nodig om te bepalen of en hoe deze constructie voor u van toepassing zou kunnen zijn – en voordelig kan uitpakken. Daarom is het belangrijk om voor deze complexe vorm van leasing te vertrouwen op de experten van LeaseLine. Wij zijn een leasingmakelaar die niet alleen alle leasemaatschappijen goed met elkaar kunnen vergelijken op het gebied van maandbedrag en condities, maar ook de fiscale kennis hebben om u te voorzien van een advies op  maat.

 

OPERATIONELE LEASING OF FINANCIËLE LEASING 

Net zoals bij elke vorm van zakelijke auto leasing heeft u ook bij intracommunautaire leasing de keuze uit twee opties: operationele leasing of financiële leasing. Daartussen zitten wezenlijke verschillen. Kiest u voor financiële leasing, dan bent u de eigenaar van de auto gedurende het leasecontract: de wagen staat dus op uw balans. Het economisch risico, het onderhoud, de verzekering én de wegenbelasting zijn dus uw verantwoordelijkheid. Bij operationele leasing is dit niet het geval: hierbij is de leasemaatschappij de eigenaar van de auto en is het verzekeren en onderhouden van de auto dus niet uw verantwoordelijkheid.

 

MEER WETEN OVER INTRACOMMUNAUTAIRE LEASING?

U ziet dat intracommunautaire leasing een complexe zaak is, die u best overlaat aan experten. Maak daarom snel een afspraak met LeaseLine en ontdek hoe we deze ingewikkelde materie voor u inzichtelijk kunnen maken én u het best mogelijke aanbod kunnen voorstellen. Contacteer ons vandaag nog!

Vraag nu je persoonlijke offerte aan.

Wat we doen

Leasing op maat

Uw operationele leasemaatschappij
Uw onafhankelijk leasingmakelaar

 • wij vergelijken verschillende aanbieders
 • steeds het beste voorstel op maat
 • snel, eenvoudig, bereikbaar, betrokken
 • fiscaalvriendelijke, flexibele eigen operationele leasecontracten

Lees meer

Vendor & Whitelabel leasing

Partner voor partners

 • gebruiksvriendelijke calculatiemodule
 • ontzorging en opvolging van A tot Z
 • snelle betaling
 • meer tijd voor uw eigen activiteit
 • uw omzet verhoogt gemiddeld 10%

Lees meer

Financiële & fiscale optimalisatie

Méér dan alleen leasing

 • grondige financieel-fiscale expertise
 • analyse en optimalisatie van uw situatie
 • maximaal financieel en fiscaal voordeel op uw maat

Lees meer

Sectoren

Medische sector

Medisch

intra-orale scanner, tandartsstoel, rx-toestel, laser, röntgenapparaat, laboratoriumapparatuur, IT oplossingen, tandartsinstallatie, meettoestel etc.

Lees meer

anderson_bio_balenpe_Z9g0F

Agrarisch

maaidorser, landbouwmotor, tractor, landbouwmateriaal, aardappelrooier, mesttank, balenpers, zaaimachine, zeefinstallatie, hakselaar, verreiker, houthakselaar etc.

Lees meer

Panamera porsche zijkant

Mobility

high-end personenwagen, nieuwe en jonge tweedehands auto, e-bike, bedrijfswagen, elektrische wagen, sportwagen, motor, bus, begrafeniswagen etc.

Lees meer

houtkraan_epsilon_q1_f7vz9

Equipment

rupsvoertuig, hoogtewerker, schaarlift, plateau oplegger, wasmachine, droogkast, reinigingsmachine, ontstoppingsmachine, heftruck, spuitmachine etc.

Lees meer

robotica

IT, AI & industrie

robotica, 3D-printer, LED, server, werkposten, printer, vendingmachine, hyperconnected infrastructuur, monitoring, automatisatie, verpakkingsmachine etc.

Lees meer

Olivier Cavillot - 2

Constructie

graafmachine, kniklader, nivelleermachine, schudzeef, trommelzeef, steenvergruizer, bulldozer, wiellader, bandenkraan, teletruck, dumper etc.

Lees meer

Straight to the best solution

Informatie of een vrijblijvende offerte?
Neem contact op via dit formulier of bel ons.

Hoofdkantoor LeaseLine Benelux
Lange Lozanastraat 260 bus 62
2018 Antwerpen (België)

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder