Leasing op maat in de Benelux

Welke leasevorm heeft u nodig?

Leaseoplossingen Nederland

Financial Lease

Van de verschillende leasevormen is de Financial Lease de meest klassieke en gekozen vorm. De leaseverstrekker (lessor) koopt in opdracht van u (de lessee) een bepaald object aan bij de door u gekozen leverancier. Na ondertekening van het leasecontract financiert de lessor de volledige aankoop en u betaalt maandelijkse leasevergoedingen voor het gebruik. Bij deze leasevorm bent u de economische eigenaar van het leaseobject en wordt het object geactiveerd op uw balans. De afschrijvingen vinden plaats volgens de normen van uw bedrijf en u behoudt het recht op subsidies en overige fiscale voordelen. De financiering gebeurt door de lessor waardoor u de kosten van uw investering kunt spreiden en uw liquide middelen beschikbaar houdt voor andere doeleinden.

Bij afloop van het contract kunt u dankzij de koopoptieprijs  het juridische eigendom van het object overnemen en wordt u eigenaar van het lease-object. De aankoopoptie is meestal een symbolisch bedrag van 1‰ (met een minimum van 100 euro) van de investering. De aankoopoptie kan per leaseobject en leasemaatschappij verschillen.

Operational Lease

U heeft een toestel, productiemachine of voertuig nodig maar u zou deze investering liever niet op uw balans activeren. Met een Operational lease kiest u voor een off-balance leasevorm waarbij de leaseverstrekker (lessor) het object aankoopt en aan u (de lessee) voor een bepaalde periode en een vaste maandelijkse leasevergoeding verhuurt. Aan het einde van de overeenkomst  heeft u de mogelijkheid om de koopoptie te lichten en het eigendom van het object te verkrijgen. De aankoopoptie wordt op voorhand bepaald en gecommuniceerd. De investering wordt niet op uw balans geactiveerd en de maandelijkse huurtermijnen worden als kosten via de Verlies en Winstrekening geboekt.

Full Operational Lease

Wilt u absoluut gelijke tred houden met de technologische evolutie en een stap voor hebben op uw concullega’s maar spreekt een aankoopoptie u minder aan? Dan is Full Operational lease of verhuur op lange termijn een nog betere formule die voordelige leasevergoedingen en aantrekkelijke fiscale optimalisatie combineert.  Bij de Full Operational lease bepaalt u zelf welke bijkomende diensten (verzekering, onderhoud en licenties) u in het lease contract wenst op te nemen.

 

Sale & lease back

U bent al eigenaar van een investeringsobject en lease was achteraf gezien toch een betere optie geweest dan koop? Sale & Lease back is hiervoor dé oplossing.

U verkoopt het investeringsobject dat u al in uw bezit heeft aan een leaseverstrekker (lessor) en sluit direct een Financial Lease- of Operational Lease contract af. Zo komen er liquiditeiten vrij. Voor het gebruik van de machine, voertuig of toestel betaalt u enkel de periodieke leasevergoedingen.

 

Private leasing

Leasing is al vele jaren zeer populair bij bedrijven. Tegenwoordig zijn er ook steeds meer leaseconstructies beschikbaar voor particulieren, eigenaren en bestuurders van vennootschappen. Plant u de aanschaf van een auto? Contacteer ons gerust om te kijken of deze voor lease in aanmerking komt.

LeaseLine biedt private lease enkel aan voor personenwagens vanaf een investeringsbedrag van 100.000 euro exclusief btw.

 

Intracommunautaire lease voor personenwagens

Woont u in België en bent u verbonden aan een Nederlandse of Luxemburgse onderneming?

Met een intracommunautaire lease wordt de wagen op Belgisch kenteken ingeschreven en worden de maandelijkse termijnen gefactureerd aan de Nederlandse of Luxemburgse onderneming.

 

Vendor lease

LeaseLine biedt partners, fabrikanten, invoerders of verdelers – al dan niet in eigen naam (‘white label’) – oplossingen om hun verkoop te verruimen.

Bent u leverancier van high-end producten die voor lease in aanmerking komen? Dan is het wellicht interessant om partner te worden van LeaseLine. U krijgt als partner via een ‘partner-login’ toegang tot onder andere onze calculatiemodule. Hiermee kunt u zelf leaseoffertes uitwerken voor uw klanten in de Benelux. Ideaal om uw verkoop te stimuleren.

Vendoren die met LeaseLine werken kunnen genieten van bijkomende voordelen, zoals de geïntegreerde White label module. Uw logo op de maandelijkse facturen, maar zonder de administratieve zorg? Via LeaseLine is dit allemaal mogelijk. Extra zichtbaarheid en klantenbinding zonder extra administratieve zorg.

Daarnaast staan wij tot uw dienst om u vanuit onze ervaring te adviseren inzake de meest optimale financiële constructie voor uw klant. Een investering komt vlot binnen handbereik.

Behoudt u liever 100% focus op uw eigen activiteit en wil u de financiële voorstellen aan ons overlaten? Indien gewenst contacteren wij uw klanten rechtstreeks om de beste formule op maat van hun financiële en fiscale situatie voor te stellen. Zo kan u uw klanten een oplossing bieden zonder de focus te verliezen op uw eigen activiteit.

Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op. Wij ontmoeten u graag.

Meer info

Care & Share by LeaseLine

LeaseLine biedt voor Benelux partners full-care contracten onder eigen label Care & Share by LeaseLine aan.

Partners, fabrikanten, invoerders of verdelers hebben de mogelijkheid om onze ontzorgende leaseformule – al dan niet in eigen naam (‘white label’) – aan te bieden aan hun klanten, om zo hun verkoop én service te verruimen.

De voordelen van ‘Care & Share by LeaseLine’

 • maximale ontzorging
 • kostenefficiënte, snelle, haalbare oplossing
 • eenvoud –één factuur, nooit verrassingen
 • all-in prijs– wat er ook gebeurt
 • grote flexibiliteit –aanpassingen mogelijk zonder gedoe
 • kortere financiële en fiscale verwerking mogelijk
 • 100% maatwerk en fiscale optimalisatie
 • u bent sneller mee met technologische evolutie
 • partner voor u als ondernemer, ‘Because we care, we love to share’!

 

Onze filosofie

Kernwoord van LeaseLine is ontzorgen. Wij streven naar een betekenisvolle relatie met onze klanten. Meedenken met bijvoorbeeld een gezonde werkomgeving, los van het financieel-fiscale is daarbij vanzelfsprekend. We zorgen ook voor de klant, bijvoorbeeld via flexibiliteit in onze contracten, zodat zij op ieder moment met nieuwe software of apparatuur kunnen gaan werken als dat op de markt komt.

Daarnaast willen we écht delen: niet alleen onze kennis, oplossingen, technologie en mensen, maar ook ons netwerk. Op die wijze helpen wij onze klanten ook op andere vlakken dan alleen op het fiscale financiële vlak. Dat kleine steentje bijdragen aan een betere wereld, dat is onze wens en vertaalt de filosofie achter het ontzorgende Care & Share contract. 

Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op. Wij ontmoeten u graag.

 

Meer info?
Bel +32 3 425 76 10

Leaseoplossingen België & Luxemburg

Financiële leasing

Van de verschillende leasevormen is de financiële leasing de meest klassieke vorm. De leaseverstrekker (lessor) koopt in opdracht van u (de lessee) een bepaald object aan bij de gekozen leverancier. Na ondertekening van het leasecontract financiert de lessor de volledige aankoop en u betaalt maandelijkse leasevergoedingen voor het gebruik. U bent de boekhoudkundige eigenaar van het object en dus wordt het investeringsgoed geactiveerd op de balans en afgeschreven volgens de normen van uw bedrijf, maar de financiering gebeurt door de lessor waardoor u voldoende liquide middelen ter beschikking houdt en de kosten kan spreiden.

Bij afloop van het contract kunt u dankzij de aankoopoptie van boekhoudkundige naar volledige eigenaar overgaan. Deze aankoopoptie dient kleiner of gelijk te zijn aan 15%. De aankoopoptie kan verschillen naar gelang het te leasen goed en de voorwaarden van de leasemaatschappij.

Lees meer

Financiële renting

Een toestel, productiemachine of voertuig nodig, maar u zou deze investering liever niet onder activa in de balans opnemen om zodoende uw solvabiliteit te vrijwaren? Met financiële renting kiest u voor een off-balance leasevorm waarbij de leaseverstrekker (lessor) het goed aankoopt en aan u (de lessee) verhuurt voor een bepaalde duur tegen vaste maandelijkse leasevergoedingen. Op het einde van de rit hebt u de mogelijkheid de optie tot aankoop te lichten. De aankoopoptie moet in deze formule wel groter zijn dan 15% van het aankoopbedrag. De investering wordt niet in de balans opgenomen en de maandelijkse termijnen worden als huur rechtstreeks in de resultatenrekening geboekt.

Lees meer

Operationele leasing

Wil u absoluut gelijke tred houden met de technologische evolutie en een stap voor hebben op uw concullega’s, maar spreekt een aankoopoptie u minder aan? Dan is operationele leasing of verhuur op lange termijn een nog betere formule die voordelige leasevergoedingen en aantrekkelijke fiscale optimalisatie combineert.  Bij de operationele leasing bepaalt u zelf welke bijkomende diensten (verzekering, onderhoud, licenties) u wenst te voorzien.

Wist u trouwens dat LeaseLine voor operationele leasing of verhuur op lange termijn ook full-care contracten onder eigen label ‘Care & Share by LeaseLine‘ aanbiedt? We vergelijken ze graag met de voorstellen van andere leasemaatschappijen om u de beste deal te garanderen.

Lees meer over operationele leasing
Lees meer over ‘Care & Share by LeaseLine’

Sale & lease back

U bent al eigenaar van een investeringsobject en leasing was achteraf gezien toch een betere optie geweest dan de aankoop? Sale & Lease back is hiervoor dé oplossing.

U verkoopt het investeringsgoed dat u al in uw bezit heeft aan een leaseverstrekker (lessor) en sluit meteen een lease- of rentingcontract af. Zo komen er terug liquiditeiten vrij. Voor het verdere gebruik van de machine, voertuig of toestel betaalt u enkel de periodieke leasevergoedingen.

Lees meer

Private leasing

Leasing is al vele jaren zeer populair bij bedrijven. Tegenwoordig zijn er ook steeds meer leaseconstructies beschikbaar voor particulieren, eigenaren en bestuurders van vennootschappen. Plant u de aanschaf van een auto? Contacteer ons gerust om te kijken of dit product voor leasing in aanmerking komt.

LeaseLine biedt private leasing enkel aan voor personenwagens vanaf een investeringsbedrag van 100.000 euro exclusief btw.

Lees meer

Intracommunautaire leasing voor personenwagens

Woont u in België en bent u verbonden aan een Nederlandse of Luxemburgse onderneming?

Met een intracommunautaire leasing wordt de wagen op Belgisch kenteken ingeschreven en worden de maandelijkse termijnen gefactureerd aan de Nederlandse of Luxemburgse onderneming.

Lees meer

Vendor & White Label leasing

LeaseLine biedt partners, fabrikanten, invoerders of verdelers – al dan niet in eigen naam (‘white label’) – oplossingen om hun verkoop te verruimen.

Bent u leverancier van high-end producten die voor leasing in aanmerking komen? Dan is het wellicht interessant om partner te worden van LeaseLine. U krijgt als partner via een ‘partner-login’ toegang tot onder andere onze calculatiemodule. Hiermee kunt u zelf leaseoffertes uitwerken voor uw klanten in de Benelux. Ideaal om uw verkoop te stimuleren.

Vendoren die met LeaseLine werken kunnen genieten van bijkomende voordelen, zoals de geïntegreerde White label module. Uw logo op de maandelijkse facturen, maar zonder de administratieve zorg? Via LeaseLine is dit allemaal mogelijk. Extra zichtbaarheid en klantenbinding zonder extra administratieve zorg.

Daarnaast staan wij tot uw dienst om u vanuit onze ervaring te adviseren inzake de meest optimale financiële constructie voor uw klant. Een investering komt vlot binnen handbereik.

Behoudt u liever 100% focus op uw eigen activiteit en wil u de financiële voorstellen aan ons overlaten? Indien gewenst contacteren wij uw klanten rechtstreeks om de beste formule op maat van hun financiële en fiscale situatie voor te stellen. Zo kan u uw klanten een oplossing bieden zonder de focus te verliezen op uw eigen activiteit.

Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op. Wij ontmoeten u graag.

Meer info

Care & Share by LeaseLine

LeaseLine biedt voor operationele leasing of verhuur op lange termijn ook full-care contracten onder eigen label Care & Share by LeaseLine aan.

Ook partners, fabrikanten, invoerders of verdelers hebben de mogelijkheid om deze ontzorgende formule – al dan niet in eigen naam (‘white label’) – aan te bieden aan hun klanten, om zo hun verkoop én service te verruimen.

De voordelen van ‘Care & Share by LeaseLine’

 • maximale ontzorging
 • kostenefficiënte, snelle, haalbare oplossing
 • eenvoud –één factuur, nooit verrassingen
 • all-in prijs– wat er ook gebeurt
 • grote flexibiliteit –aanpassingen mogelijk zonder gedoe
 • kortere financiële en fiscale verwerking mogelijk
 • 100% maatwerk en fiscale optimalisatie
 • u bent sneller mee met technologische evolutie
 • partner voor u als ondernemer, ‘Because we care, we love to share’!

 

Onze filosofie

Kernwoord van LeaseLine is ontzorgen. Wij streven naar een betekenisvolle relatie met onze klanten. Meedenken met bijvoorbeeld een gezonde werkomgeving, los van het financieel-fiscale is daarbij vanzelfsprekend. We zorgen ook voor de klant, bijvoorbeeld via flexibiliteit in onze contracten, zodat zij op ieder moment met nieuwe software of apparatuur kunnen gaan werken als dat op markt komt.

Daarboven op willen we écht delen: niet alleen onze kennis, oplossingen, technologie en mensen, maar ook ons netwerk. Op die wijze helpen we onze klanten ook op andere vlakken dan louter het fiscaal financiële. Dat kleine steentje bijdragen aan een betere wereld, dat is onze hoop en vertaalt de filosofie achter het ontzorgende Care & Share contract. 

Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op. Wij ontmoeten u graag.

 

Meer info?
Bel +32 3 425 76 10

Hoe gaan wij te werk?

Als (Benelux) leasemakelaar

Bij LeaseLine krijgt u altijd de beste leaseoplossing voor uw investeringsgoederen. Daarnaast is onze service van een hoger niveau.

Als onafhankelijk leasemakelaar zoeken we naar de voordeligste oplossing voor uw project op basis van uw financiële, boekhoudkundige en fiscale situatie. Wij inventariseren uw wensen voor de lease en op basis daarvan selecteren wij de voor u beste leasepartner. Wij werken voor u een formule uit op maat.

Wij staan voor:

 • open communicatie
 • transparante werkwijze
 • correcte afspraken
 • persoonlijke aanpak
 • uitmuntende service (snelheid, bereikbaarheid, kennis, …)

Wij hechten veel belang aan betrouwbaarheid en vragen dit ook van onze partners en van onze klanten. Alleen op deze manier kunnen wij een samenwerking aangaan die voor alle partijen maximaal voordeel oplevert.

Als operationele leasingmaatschappij in België & Luxemburg

Ook voor operational lease of verhuur op lange termijn is LeaseLine uw partner

Via deze website informeren wij u al even over de mogelijkheden. Echter kunnen wij u pas echt goed adviseren als wij uw persoonlijke situatie kennen. Vraag gerust online een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons. Wij bieden diverse oplossingen voor de operationele leasing van bijvoorbeeld medische apparatuur, equipment, scanners, industriële uitrusting…

De voordelen van uw verhuurcontract ‘Care & Share by LeaseLine’?

 • maximale ontzorging
 • kostenefficiënte, snelle, haalbare oplossing
 • eenvoud –één factuur, nooit verrassingen
 • all-in prijs– wat er ook gebeurt
 • grote flexibiliteit –aanpassingen mogelijk zonder gedoe
 • kortere financiële en fiscale verwerking mogelijk
 • 100% maatwerk en fiscale optimalisatie
 • u bent sneller mee met technologische evolutie
 • partner voor u als ondernemer, ‘Because we care, we love to share’!

Waarom is het interessant om als (Benelux) vendor partner te worden van LeaseLine?

Sectoren

Medische sector

Medisch

intra-orale scanner, tandartsstoel, rx-toestel, laser, röntgenapparaat, laboratoriumapparatuur, IT oplossingen, tandartsinstallatie, meettoestel etc.

Lees meer

anderson_bio_balenpe_Z9g0F

Agrarisch

maaidorser, landbouwmotor, tractor, landbouwmateriaal, aardappelrooier, mesttank, balenpers, zaaimachine, zeefinstallatie, hakselaar, verreiker, houthakselaar etc.

Lees meer

Panamera porsche zijkant

Mobility

high-end personenwagen, nieuwe en jonge tweedehands auto, e-bike, bedrijfswagen, elektrische wagen, sportwagen, motor, bus, begrafeniswagen etc.

Lees meer

houtkraan_epsilon_q1_f7vz9

Equipment

rupsvoertuig, hoogtewerker, schaarlift, plateau oplegger, wasmachine, droogkast, reinigingsmachine, ontstoppingsmachine, heftruck, spuitmachine etc.

Lees meer

robotica

IT, AI & industrie

robotica, 3D-printer, LED, server, werkposten, printer, vendingmachine, hyper connected infrastructuur, monitoring, automatisatie, verpakkingsmachine etc.

Lees meer

Olivier Cavillot - 2

Constructie

graafmachine, kniklader, niveleermachine, schudzeef, trommelzeef, steenvergruizer, bulldozer, wiellader, bandenkraan, teletruck, dumper etc.

Lees meer

Straight to the best solution

Wij helpen u graag met vrijblijvende informatie, advies op maat of een gratis offerte.

Indien u hier uw gegevens invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

LeaseLine Nederland
LeaseLine België en Luxemburg

Hoofdkantoor LeaseLine Benelux
Lange Lozanastraat 260 bus 62
2018 Antwerpen – België

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder