Over ons

Over LeaseLine

LeaseLine is partner in high-end lease, renting en operational lease in Nederland, België en Luxemburg. Wij staan voor open communicatie, transparante en snelle werkwijze, correcte afspraken en een hyperpersoonlijke aanpak. Werkplezier en ondernemersgeluk stimuleren, is onze prioriteit. LeaseLine werd opgericht in 2010 door ervaren lease experten Geert Vandevenne en wijlen Alain Vercammen. In 2016 vervoegde Barbara Rommens, expert op gebied van communicatie, organisatiecultuur en talent het bestuur. Heden zorgen Geert en Barbara samen met hun team dat LeaseLine meer doet dan leasing alleen. We willen een betere business zijn, we willen bijdragen aan geluk en gezondheid van mensen. Lees hier meer over onze duurzame ambities.

Wij zoeken samen met u naar de beste financiële en fiscale oplossing voor uw project op basis van uw financiële, boekhoudkundige en fiscale situatie. Zo kunnen wij een formule uitwerken op maat van uw nood en dit bij de voor u meest geschikte partner met de beste voorwaarden.

Wij dragen zorg voor onze mensen, zodat zij zorg kunnen dragen voor u! Ze doen dat ‘extra meer’ voor u. U bent van harte welkom in het gezellige, moderne kantoor van LeaseLine, waar we u bij de koffie adviseren over de beste oplossing op maat van uw situatie. Heeft u graag dat wij bij u langskomen, dat kan natuurlijk ook! Zo kan u zich, zonder oponthoud, 100% focussen op uw eigen activiteit.

‘It’s a peoples business’ bij LeaseLine draait alles rond u als vendor, u als klant, als waardevolle relatie.

Waarom is het interessant om als (Benelux) vendor partner te worden van LeaseLine?

Straight to the best solution

Wij helpen u graag met vrijblijvende informatie, advies op maat of een gratis offerte.

Indien u hier uw gegevens invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Hoofdkantoor LeaseLine Benelux
Lange Lozanastraat 260 bus 62
2018 Antwerpen (België)

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder