Steeds de beste lease oplossing

Wij zorgen dat u aan de beste voorwaarden én met de beste service kunt leasen.

SIRONA TANDARTSSTOEL LEASEN

Uw tandartspraktijk, orthodontiepraktijk of praktijk voor mondhygiëne inrichten kan een kostbare zaak zijn. Zeker het aanschaffen van een tandartsstoel is een flinke investering. U wilt immers dat uw patiënten comfortabel zitten en dat u de best mogelijke zorg kunt verlenen. De stoelen van Sirona zijn daarvoor ideaal. Ze zijn perfect verstelbaar en ze zijn heel comfortabel voor de patiënt. Tegelijkertijd zijn ze voor u ook heel handig, omdat ze u veel bewegingsvrijheid bieden en u er werkelijk alle kanten mee op kunt. Bovendien zijn de Sirona tandartsstoelen van Duitse makelij – oerdegelijk en heel sterk dus!

 

INVESTERING TANDARTSSTOEL

Een Sirona tandartsstoel is een aanwinst voor elke tandartspraktijk. Zo’n stoel vergt echter – net als elke andere tandartsstoel – een investering. Heeft u op dit moment niet de middelen om een dergelijke grote investering te doen? Dan bieden wij u de perfecte mogelijkheid: een tandartsstoel leasen!

 

LEASEN VAN TANDARTSSTOEL

Wanneer u een tandartsstoel leaset bij LeaseLine kiest u zelf welke Sirona tandartsstoel u wilt gebruiken in uw praktijk. Vervolgens schaffen wij de tandartsstoel voor u aan, met uw eigen specificaties. U neemt de stoel in gebruik in uw praktijk en de tandartsstoel van Sirona komt op uw eigen balans te staan. Ook de afschrijving verloopt zoals u dat gewend bent.

 

VAST LEASEBEDRAG

Voor het leasen van de Sirona tandartsstoel betaalt u een vast maandelijks bedrag, gedurende de termijn van het leasecontract dat we met u afsluiten. En loopt dat contract ten einde? Dan kunt u zelf eigenaar worden van de Sirona tandartsstoel, als u dat wilt. Want we bieden u een handige aankoopoptie, zodat de stoel toch nog uw eigendom wordt.

 

LEASE UW SIRONA TANDARTSSTOEL

Wilt u in uw praktijk ook profiteren van alle voordelen van een Sirona tandartsstoel? Maar is de aanschaf ervan op dit moment een te grote financiële last? Kies dan voor het leasen van een Sirona tandartsstoel via LeaseLine en neem uw nieuwe stoel snel in gebruik tegen aantrekkelijke maandelijkse leasekosten!

Vraag nu je persoonlijke offerte aan.

Wat we doen

Leasing op maat

Uw operationele leasemaatschappij
Uw onafhankelijk leasingmakelaar

 • wij vergelijken verschillende aanbieders
 • steeds het beste voorstel op maat
 • snel, eenvoudig, bereikbaar, betrokken
 • fiscaalvriendelijke, flexibele eigen operationele leasecontracten

Lees meer

Vendor & Whitelabel leasing

Partner voor partners

 • gebruiksvriendelijke calculatiemodule
 • ontzorging en opvolging van A tot Z
 • snelle betaling
 • meer tijd voor uw eigen activiteit
 • uw omzet verhoogt gemiddeld 10%

Lees meer

Financiële & fiscale optimalisatie

Méér dan alleen leasing

 • grondige financieel-fiscale expertise
 • analyse en optimalisatie van uw situatie
 • maximaal financieel en fiscaal voordeel op uw maat

Lees meer

Sectoren

Medische sector

Medisch

intra-orale scanner, tandartsstoel, rx-toestel, laser, röntgenapparaat, laboratoriumapparatuur, IT oplossingen, tandartsinstallatie, meettoestel etc.

Lees meer

anderson_bio_balenpe_Z9g0F

Agrarisch

maaidorser, landbouwmotor, tractor, landbouwmateriaal, aardappelrooier, mesttank, balenpers, zaaimachine, zeefinstallatie, hakselaar, verreiker, houthakselaar etc.

Lees meer

Panamera porsche zijkant

Mobility

high-end personenwagen, nieuwe en jonge tweedehands auto, e-bike, bedrijfswagen, elektrische wagen, sportwagen, motor, bus, begrafeniswagen etc.

Lees meer

houtkraan_epsilon_q1_f7vz9

Equipment

rupsvoertuig, hoogtewerker, schaarlift, plateau oplegger, wasmachine, droogkast, reinigingsmachine, ontstoppingsmachine, heftruck, spuitmachine etc.

Lees meer

robotica

IT, AI & industrie

robotica, 3D-printer, LED, server, werkposten, printer, vendingmachine, hyperconnected infrastructuur, monitoring, automatisatie, verpakkingsmachine etc.

Lees meer

Olivier Cavillot - 2

Constructie

graafmachine, kniklader, nivelleermachine, schudzeef, trommelzeef, steenvergruizer, bulldozer, wiellader, bandenkraan, teletruck, dumper etc.

Lees meer

Straight to the best solution

Informatie of een vrijblijvende offerte?
Neem contact op via dit formulier of bel ons.

Hoofdkantoor LeaseLine Benelux
Lange Lozanastraat 260 bus 62
2018 Antwerpen (België)

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder