Steeds de beste lease oplossing

Wij zorgen dat u aan de beste voorwaarden én met de beste service kunt leasen.

SCHÄFFER KNIKLADER LEASEN

Een kniklader is een onmisbaar werktuig in heel veel branches. Ze worden gebruikt bij grondverzetbedrijven, GWW (grond-, weg- en waterbouw), maar ook door stratenmakers, hoveniers, sloopbedrijven en bouwbedrijven. En zeker in de landbouw worden knikladers veel gebruikt. De beste knikladers op de markt zijn natuurlijk die van Schäffer. Met capaciteiten tot wel zes ton zijn deze knikladers echte alleskunners. Ze zijn ijzersterk en ze kunnen voor elke klus worden ingezet. Wel zijn ze behoorlijk duur: het zijn immers de beste in hun soort.

 

UW EIGEN SCHÄFFER KNIKLADER

Veel boeren, agrariërs en bouwers denken daarom dat een eigen Schäffer kniklader wel altijd een utopie zal blijven. Gelukkig hoeft dat niet het geval te zijn! Bij LeaseLine helpen we al jarenlang ondernemers, door hen de mogelijkheid te bieden apparatuur te leasen in plaats van deze te kopen. Ook een Schäffer kniklader komt door leasen binnen handbereik van uw bedrijf!

 

LEASEN VAN EEN SCHÄFFER KNIKLADER

Het leasen van een Schäffer kniklader gaat eigenlijk heel eenvoudig. U kiest zelf welke kniklader u graag voor uw bedrijf wilt aanschaffen en de lessor schaft de Schäffer kniklader in uw opdracht aan. Hij komt op uw eigen balans te staan en u schrijft hem dus ook af op dezelfde manier als u een eigen machine zou afschrijven. En natuurlijk gaat uw kniklader intensief gebruiken in uw bedrijf!

 

LEASECONTRACT SCHÄFFER KNIKLADER

Loopt uw leasecontract af? Dan kunt u ervoor kiezen om de Schäffer kniklader die inmiddels tot uw vertrouwde machines is gaan behoren, zelf over te nemen met de aankoopoptie in het contract. Heel eenvoudig en voordelig.

 

MEER WETEN?

Wilt u ontdekken of het ook voor uw bedrijf aantrekkelijk is om een Schäffer kniklader te leasen? Dan vertellen we u bij LeaseLine graag alles over de mogelijkheden. Maak vandaag nog een afspraak en u hoort van ons alles over de vele voordelen van het leasen van een Schäffer kniklader.

Vraag nu je persoonlijke offerte aan.

Wat we doen

Leasing op maat

Uw operationele leasemaatschappij
Uw onafhankelijk leasingmakelaar

 • wij vergelijken verschillende aanbieders
 • steeds het beste voorstel op maat
 • snel, eenvoudig, bereikbaar, betrokken
 • fiscaalvriendelijke, flexibele eigen operationele leasecontracten

Lees meer

Vendor & Whitelabel leasing

Partner voor partners

 • gebruiksvriendelijke calculatiemodule
 • ontzorging en opvolging van A tot Z
 • snelle betaling
 • meer tijd voor uw eigen activiteit
 • uw omzet verhoogt gemiddeld 10%

Lees meer

Financiële & fiscale optimalisatie

Méér dan alleen leasing

 • grondige financieel-fiscale expertise
 • analyse en optimalisatie van uw situatie
 • maximaal financieel en fiscaal voordeel op uw maat

Lees meer

Sectoren

Medische sector

Medisch

intra-orale scanner, tandartsstoel, rx-toestel, laser, röntgenapparaat, laboratoriumapparatuur, IT oplossingen, tandartsinstallatie, meettoestel etc.

Lees meer

anderson_bio_balenpe_Z9g0F

Agrarisch

maaidorser, landbouwmotor, tractor, landbouwmateriaal, aardappelrooier, mesttank, balenpers, zaaimachine, zeefinstallatie, hakselaar, verreiker, houthakselaar etc.

Lees meer

Panamera porsche zijkant

Mobility

high-end personenwagen, nieuwe en jonge tweedehands auto, e-bike, bedrijfswagen, elektrische wagen, sportwagen, motor, bus, begrafeniswagen etc.

Lees meer

houtkraan_epsilon_q1_f7vz9

Equipment

rupsvoertuig, hoogtewerker, schaarlift, plateau oplegger, wasmachine, droogkast, reinigingsmachine, ontstoppingsmachine, heftruck, spuitmachine etc.

Lees meer

robotica

IT, AI & industrie

robotica, 3D-printer, LED, server, werkposten, printer, vendingmachine, hyperconnected infrastructuur, monitoring, automatisatie, verpakkingsmachine etc.

Lees meer

Olivier Cavillot - 2

Constructie

graafmachine, kniklader, nivelleermachine, schudzeef, trommelzeef, steenvergruizer, bulldozer, wiellader, bandenkraan, teletruck, dumper etc.

Lees meer

Straight to the best solution

Informatie of een vrijblijvende offerte?
Neem contact op via dit formulier of bel ons.

Hoofdkantoor LeaseLine Benelux
Lange Lozanastraat 260 bus 62
2018 Antwerpen (België)

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder