Steeds de beste lease oplossing

Wij zorgen dat u aan de beste voorwaarden én met de beste service kunt leasen.

Tandartsstoel leasen

Overweegt u om een tandartsstoel te leasen voor uw praktijk? Dan streeft u naar het gebruik van top-of-the-line medische technologie in uw tandartspraktijk. Denk aan een tandartsstoel die ergonomisch werken mogelijk maakt en tegelijkertijd het comfort van uw patiënten bevordert. Echter, dergelijke stoelen zijn kostbaar en kunnen een aanzienlijke druk leggen op het budget van uw praktijk. Maar geen zorgen, LeaseLine biedt dé oplossing: een tandartsstoel leasen.

Voordelen van een tandartsstoel leasen

Ontdek de voordelen van een tandartsstoel leasen voor uw praktijk. Van financiële flexibiliteit tot toegang tot geavanceerde technologieën, leasing biedt een slimme oplossing om uw tandartspraktijk te voorzien van state-of-the-art apparatuur zonder grote kapitaalinvesteringen.

Financiële flexibiliteit: Het leasen van tandartsstoelen stelt u in staat om te profiteren van moderne apparatuur zonder dat u grote kapitaalinvesteringen hoeft te doen. In plaats daarvan betaalt u een vast maandelijks bedrag, waardoor uw cashflow stabiel blijft.

Toegang tot geavanceerde technologie: Door te leasen kunt u gemakkelijk upgraden naar de nieuwste tandartsstoelen met geavanceerde functies en technologieën, waardoor u uw praktijk telkens kan voorzien van de juiste tandartsstoelen  en de beste zorg aan uw patiënten kunt bieden.

Belastingvoordelen: In sommige gevallen kunnen de leasekosten als bedrijfskosten worden afgetrokken, waardoor u mogelijk belastingvoordelen kunt behalen.

Budgetbeheer: Met leasebetalingen die voorspelbaar zijn, kunt u uw budget beter beheren en uw cashflow effectiever plannen.

Kortom, een tandartsstoel leasen biedt tal van voordelen die uw praktijk efficiënter, concurrerender en financieel gezonder kunnen maken.

Ergonomische tandartsstoel 

Een ergonomische tandartsstoel is essentieel voor zowel het comfort van de tandarts als dat van de patiënt. Ze bevorderen een betere houding en verminderen fysieke belasting voor tandartsen, terwijl ze het comfort van de patiënt verhogen met verstelbare functies en zachte bekleding. Door spanning en vermoeidheid te verminderen, kunt u efficiënter werken en meer patiënten behandelen, zonder afbreuk te doen aan hun welzijn. In combinatie met het leasen van een tandartsstoel biedt dit de perfecte balans tussen flexibiliteit en kostenbesparing.

Beschikbare merken

Wanneer u besluit om een tandartsstoel te leasen, heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit een scala aan gerenommeerde merken zoals XO, Planmeca en Sirona (gehele tandartsunit). Deze merken staan bekend om hun geavanceerde technologieën, ergonomische ontwerpen en hoogwaardige materialen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor elke tandartspraktijk. Of u nu op zoek bent naar geavanceerde functionaliteit, verbeterd gebruiksgemak of duurzaamheid, bij LeaseLine helpen we u graag bij het vinden van de ideale tandartsstoel die naadloos aansluit op uw unieke wensen en vereisten.

Spreid uw kosten met LeaseLine

Ontdek de diverse opties om uw tandartsstoel te leasen bij LeaseLine. Met onze on-balance oplossing, financial lease, kunt u de stoel laten aankopen door de leaseverstrekker, terwijl u zelf de leverancier kiest. Hierdoor bent u de boekhoudkundige eigenaar en betaalt u maandelijks een leasevergoeding. De stoel wordt geactiveerd op uw balans en afgeschreven volgens de normen van uw tandartspraktijk. En dankzij de aankoopoptie aan het einde van het contract, kunt u de tandartsstoel volledig in eigendom krijgen.

Vandaag nog een tandartsstoel leasen

Ontdek de voordelen van een tandartsstoel leasen via LeaseLine. Als onafhankelijke partij vergelijken we verschillende aanbiedingen voor u, zodat u kunt kiezen uit voorstellen die perfect aansluiten bij uw behoeften. Onze toegewijde lease consultants staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Wilt u weten of LeaseLine de juiste oplossing heeft voor uw praktijk? Vraag vandaag nog onze brochure aan of maak een afspraak. We vertellen u graag alles over onze dienstverlening.

Vraag nu je persoonlijke offerte aan.

Wat we doen

Leasing op maat

Uw operationele leasemaatschappij
Uw onafhankelijk leasingmakelaar

 • wij vergelijken verschillende aanbieders
 • steeds het beste voorstel op maat
 • snel, eenvoudig, bereikbaar, betrokken
 • fiscaalvriendelijke, flexibele eigen operationele leasecontracten

Lees meer

Vendor & Whitelabel leasing

Partner voor partners

 • gebruiksvriendelijke calculatiemodule
 • ontzorging en opvolging van A tot Z
 • snelle betaling
 • meer tijd voor uw eigen activiteit
 • uw omzet verhoogt gemiddeld 10%

Lees meer

Financiële & fiscale optimalisatie

Méér dan alleen leasing

 • grondige financieel-fiscale expertise
 • analyse en optimalisatie van uw situatie
 • maximaal financieel en fiscaal voordeel op uw maat

Lees meer

Sectoren

Medische sector

Medisch

intra-orale scanner, tandartsstoel, rx-toestel, laser, röntgenapparaat, laboratoriumapparatuur, IT oplossingen, tandartsinstallatie, meettoestel etc.

Lees meer

anderson_bio_balenpe_Z9g0F

Agrarisch

maaidorser, landbouwmotor, tractor, landbouwmateriaal, aardappelrooier, mesttank, balenpers, zaaimachine, zeefinstallatie, hakselaar, verreiker, houthakselaar etc.

Lees meer

Panamera porsche zijkant

Mobility

high-end personenwagen, nieuwe en jonge tweedehands auto, e-bike, bedrijfswagen, elektrische wagen, sportwagen, motor, bus, begrafeniswagen etc.

Lees meer

houtkraan_epsilon_q1_f7vz9

Equipment

rupsvoertuig, hoogtewerker, schaarlift, plateau oplegger, wasmachine, droogkast, reinigingsmachine, ontstoppingsmachine, heftruck, spuitmachine etc.

Lees meer

robotica

IT, AI & industrie

robotica, 3D-printer, LED, server, werkposten, printer, vendingmachine, hyperconnected infrastructuur, monitoring, automatisatie, verpakkingsmachine etc.

Lees meer

Olivier Cavillot - 2

Constructie

graafmachine, kniklader, nivelleermachine, schudzeef, trommelzeef, steenvergruizer, bulldozer, wiellader, bandenkraan, teletruck, dumper etc.

Lees meer

Straight to the best solution

Informatie of een vrijblijvende offerte?
Neem contact op via dit formulier of bel ons.

Hoofdkantoor LeaseLine Benelux
Lange Lozanastraat 260 bus 62
2018 Antwerpen (België)

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder