Steeds de beste lease oplossing

Wij zorgen dat u aan de beste voorwaarden én met de beste service kunt leasen.

Een state-of-the-art tandartsstoel. Die krachtige maaidorser. Een vooruitstrevende 3D-printer. Of gewoon, die mooie nieuwe Tesla. U zou er voor uw praktijk of onderneming graag over willen beschikken. Maar de investering houdt u tegen. Het is immers een groot bedrag ineens. En als ondernemer wilt u uw risico’s zoveel mogelijk beperken. Denkt u dat dit het onmogelijk maakt om toch te beschikken over de nieuwste apparatuur of auto? Dan heeft u het gelukkig mis. Financial lease biedt voor u de oplossing.

 

VOORDELEN FINANCIAL LEASE

Er zijn verschillende leasevormen. Financial lease wordt wel beschouwd als de oervorm. Binnen deze constructie koopt de leaseverstrekker (de lessor) in opdracht van u (de lessee) een product aan bij de gekozen leverancier. De lessor financiert de volledige aankoop en u betaalt maandelijkse leasevergoedingen voor het gebruik. U bent zelf de boekhoudkundige eigenaar van de machine of de auto. Deze wordt dus opgenomen op uw eigen balans en afgeschreven volgens de normen die uw bedrijf hanteert. Ook de verzekering en het onderhoud regelt en betaalt u zelf. De financiering gebeurt echter door de lessor, zodat u voldoende liquide middelen ter beschikking houdt en de kosten van de aankoop kan spreiden.

 

FINANCIAL LEASE: LEASEMAKELAAR

Er zijn veel partijen op de markt die leaseconstructies aanbieden. Die hebben allemaal zo hun eigen condities en ook het te betalen maandbedrag verschilt per aanbieder. Kies daarom voor financial lease via LeaseLine. Wij zijn een leasemakelaar: we maken uitgebreid kennis met u en inventariseren uw wensen en mogelijkheden. Op basis daarvan voorzien we u van meerdere offertes en geven we u een advies op maat over de juiste optie voor uw situatie.

 

MEER WETEN OVER FINANCIAL LEASE?

Financial lease kan voor u een aantrekkelijke manier zijn om te kunnen beschikken over de nieuwste apparatuur of auto. Wilt u er zeker van zijn dat u de beste aanbieder met optimale condities kiest? Contacteer vandaag nog LeaseLine en ontdek alle mogelijkheden.

Vraag nu je persoonlijke offerte aan.

Wat we doen

Leasing op maat

Uw operationele leasemaatschappij
Uw onafhankelijk leasingmakelaar

 • wij vergelijken verschillende aanbieders
 • steeds het beste voorstel op maat
 • snel, eenvoudig, bereikbaar, betrokken
 • fiscaalvriendelijke, flexibele eigen operationele leasecontracten

Lees meer

Vendor & Whitelabel leasing

Partner voor partners

 • gebruiksvriendelijke calculatiemodule
 • ontzorging en opvolging van A tot Z
 • snelle betaling
 • meer tijd voor uw eigen activiteit
 • uw omzet verhoogt gemiddeld 10%

Lees meer

Financiële & fiscale optimalisatie

Méér dan alleen leasing

 • grondige financieel-fiscale expertise
 • analyse en optimalisatie van uw situatie
 • maximaal financieel en fiscaal voordeel op uw maat

Lees meer

Sectoren

Medische sector

Medisch

intra-orale scanner, tandartsstoel, rx-toestel, laser, röntgenapparaat, laboratoriumapparatuur, IT oplossingen, tandartsinstallatie, meettoestel etc.

Lees meer

anderson_bio_balenpe_Z9g0F

Agrarisch

maaidorser, landbouwmotor, tractor, landbouwmateriaal, aardappelrooier, mesttank, balenpers, zaaimachine, zeefinstallatie, hakselaar, verreiker, houthakselaar etc.

Lees meer

Panamera porsche zijkant

Mobility

high-end personenwagen, nieuwe en jonge tweedehands auto, e-bike, bedrijfswagen, elektrische wagen, sportwagen, motor, bus, begrafeniswagen etc.

Lees meer

houtkraan_epsilon_q1_f7vz9

Equipment

rupsvoertuig, hoogtewerker, schaarlift, plateau oplegger, wasmachine, droogkast, reinigingsmachine, ontstoppingsmachine, heftruck, spuitmachine etc.

Lees meer

robotica

IT, AI & industrie

robotica, 3D-printer, LED, server, werkposten, printer, vendingmachine, hyperconnected infrastructuur, monitoring, automatisatie, verpakkingsmachine etc.

Lees meer

Olivier Cavillot - 2

Constructie

graafmachine, kniklader, nivelleermachine, schudzeef, trommelzeef, steenvergruizer, bulldozer, wiellader, bandenkraan, teletruck, dumper etc.

Lees meer

Straight to the best solution

Informatie of een vrijblijvende offerte?
Neem contact op via dit formulier of bel ons.

Hoofdkantoor LeaseLine Benelux
Lange Lozanastraat 260 bus 62
2018 Antwerpen (België)

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder